shirifuhano shah elisa

Total Pageviews

welcome to my blog : shirifuhano shah elisa

HTML Code


click to create your own

... MY WISH LIST ...

=MED XENZIA=

welcome to my blog ... hope that we always could share and discussing some tips and issues here

" ilmu tanpa amal ibarat pokok yang tidak berbuah"





Friday, July 18, 2014

Luahan Hati

Hai  ... assalamualaikum ... 

Lama tak update .. ini kali siri luahan hati 😢😢

1st .. I dah lama crush dengan mr advisor semenjak hari I clashed dengan budak tu .. mr advisor ibarat penyelamat jiwa raga .. cheewah .. 

Kacak ;macho;  tinggi ; sasa ; pak lawak ; gila2 tapi pandai bab agama ( I like sangat ni *taste* 😛) I memang tak pernah puji you depan2 sebab you dah puji sendiri .. hihi

Sampaikan bila putus tu xrasa apa sebab mr advisor selalu dgn I , setiap hari 😍😍😍😍😍 #auch (caring sangat niii)

Tak mustahil lah crush pada dia ... tapi kita dah janji setia berkawan sampai jannah .. insyaAllah ... rupanya masing2 ada kisah hati ... saling menasihati saling memahami ... Allah hadirkan dia sebagai penyejuk hati ...

Tak sangka kita dari "dunia" berbeza , tak sangka kita dipertemukannya pada tika itu , ditemukan untuk membawa duka itu , merawat luka itu #hiperbola sangat ... ( yang penting saya berterima kasih atas segala nasihatmu )

Sekarang Mr Advisor busy dengan kerjayanya ...travelling ...working ... #hardworking untuk menjadi someone #I doakan you berjaya  ... #always pray for your happiness .. Saya harap satu hari masa kita ditakdirkan Allah untuk bertemu ... U have been a successful man . AMIN 😚

Rindu pulak kan.. kita dah la selalu share rahsia .. #haha .. I rasa #missingyoualot

P/S : pen merah pen biru

Sincerely, 
Elisa.