shirifuhano shah elisa

Total Pageviews

welcome to my blog : shirifuhano shah elisa

HTML Code


click to create your own

... MY WISH LIST ...

=MED XENZIA=

welcome to my blog ... hope that we always could share and discussing some tips and issues here

" ilmu tanpa amal ibarat pokok yang tidak berbuah"





Tuesday, April 1, 2014

1 april ... chit chat ..tak tipu ...

hai.. hai... assalamualaikum blog ku ...

ok harini sangat penat ... konon2 nya nak bangun suboh2 hari la nak p kemas barang pindah yang balance lagi separuh .. tup..tup... zassss kol 11 lebey ... penat pindah randah semalam kot @_@ ...

so ..mengangkut punyaa angkut ... pergh.. dah naik muscle bicep tricep ni.. haha ... sampai bisol pon ada =_=" (bila dia hidup ni???) ...

pindah apartment kerajaan la uols .. siap ada guard jaga palang lagi ... hohoho ..

kisahnya .. dari celik mata tu x makan makan ... last2 malam ni memerot kat toilet keluar sama yang aku minom air chocolate dutch lady tu... pergh... aku punya small intestinal ni x function gamaknyerr...


ok .. now part nak susun barang ... ingatkan ada almari .. adehh .... seb bek wardrobe pinky tu ada .. fuh fuh ... susun punya susun penoh .. with hope takde la antu kan ... hehehe


now dah 12 lebey ... ak rasa something wrong lam bilik ni... macam ada yang x lengkap jerr... huhu.. tapi tengah kopak kapak kepek suma ada..

zzzzzzzzzzzzzz.... nyte nyte .. rumates sy HO taw,... t saya cter ;)

No comments: